heeeej

 
hej fina vänner. Shit vad dålig jag är på att uppdatera. Visst har det blivit lättare att ladda upp bilder på blogg.se nu när man kan markera flera, men hemsidan har blivit så mycke långsammare i och med förändringarna. Känns inte så kul att gå in och inte bara kunna ladda upp en bild och skriva en snabb text utan att datorn måste tänka vid varje sak. Sedan har jag haft väldigt mycket för mig om dagarna. Jobbat 6 dar i veckan nästan hela tiden och så pendlar jag hit och dit från mamma till pappa o gbg o allt :(

sedan har ju läsarskaran sänkts drastigt i och med att jag bytt blogg 2 gånger samt att jag varit så himla dålig på att uppdatera. Känns trist , men är ju mitt eget fel! :/
 
kanske blir förändring eller så kanske jag får byta blogg domän. Men håll ut iallafall :) uppdateringen kommer bli bättre på 1 eller annat sätt.
 
ikväll ska jag hem till mamma och fira min syster som fyller 7. Har köpt massa fina prinsessgrejer :)

star

Hej hopp!! Här har ni lite pics från när jag skulle ut me denniz o company på star, en gayclub som hålls på NYPE om lördagarna :) bestämde mig för att smälta in lite o klä mig i baggy jeans o så, blev rätt nice :)



prideveckan



KImmi, Jonas, Isabella och Denniz


Hittade gaykakor på ica :D


här har ni 2 härliga bilder från prideveckan. Vi pallade inte lägga 500 spänn på o gå in på själva festivalen, men det var många som satt utanför på filtar och man stötte på massa folk som denniz kände så det var en jättemysig kväll :)

rutigt



har inte så mycket att berätta, så lägger upp lite bilder istället. Köpte en rutig skjorta med avklippta ärmar typ.. aa ni ser ju på bilderna. Både den och tishan köpte jag på Gina:)

god morgon !

 
i söndags vart jag sjuk igen. Fick gå hem tidigare från jobbet eftersom det var så lugnt. Är hos mamma, men har inte me mig nån laddare till mobilen, eller extra ombyte, så måste ta mig hem till pappa idag. Kanske går förbi vårdcentralen i Gullmarsplan så de får lyssna på mina lungor. Rosslar som en gammal skrotbil!!
 

...

ängla

 
här är lite bilder som patricia tog på mig och hennes hund Ängla när vi sågs i lördags. Vi käkade god mat på Kellys, sedan drog vi och lekte med Ängla i parken, kasta pinnar o sånt, och sen satte vi oss på Medis kök o Bar och tog lite drinkar o satt o snacka hade en allmänt mysig kväll.
 
 

hon är 13 år gammal...

 
 
 
helt otroligt! tror när folk sjunger med sån passion att de har varit med om mycket i livet. ♥

Bonjour!!

Tja! Kom just hem, va i v-by o undersökte mig hos doktorn, och sen solade jag på ett riktigt gtrmt solarium där, blev jättebrun o fräknig:)
köpte lite nya underkläder o pyjamasar, kan väl visa seen. ska vila en stund nu. pussss


 Denniz o jag :)
RSS 2.0