gonatt



Denna satt på glasdörren vid nedre ingången när jag var i tvättstugan häromdagen. Var bara tvungen o hämta kameran o fota den :)
 
med det säger jag gonatt för ikväll. Imorn kommer all Nellyshopping, tog foton idag!
 

"spåkulan"



Fick den av Carro. Man ställer en ja- eller nej-fråga till kulan och sen dyker det upp ett svar, ibland vagt ibland  rakt :)
Men man får inte fråga nåt orealistiskt eller något man redan vet eller samma fråga om igen och man ska endast fråga sånt man verkligen måste få veta! Annars försvinner magin. Men följer man reglerna brukar den faktiskt funka!

CoolT va? 8-)

leggings

 
nya och fina. lika snyggt me bikerstövlar till vardags som med klackar när jag ska ut :)

liten anja

 
haha det var inte igår de dära, söt visst :)

Details.

me nada

Åh , nu jäklar kommer de massa inlägg för jag har en hel drös me nya bilder ;)
Vi börjar me 2 från igårkväll då Nada kom till mig på middag.
Lagade kycklingfilé med sallad och kantarellsås. Det vart helt okej gott tycker jag, men nada tyckte om det och det var ju huvudsaken. Jag som alltid brukar njuta av mat till fullo känner mig typ äcklad av det mesta, och äter jag mer en en knytnäve mat blir jag illamående efter :( vet inte om de e medecinerna eller så, men jag vet att det inte är några tankar som gör det, typ att jag vill banta eller så, VERKLIGEN inte, utan det är kroppen som säger ifrån! :/

 
 
Den här josen tvingade nada mig att dricka ett helt glas utav. Hon sa att det var nyttigt och att jag bara måste testa ett glas. Jag är ju sån att jag alltid vill testa nåt nytt så jag tog ett glas. Det var inte gott..

HOWDYYY

 
Det är söndag och det betyder mysdag. Typ vad jag haft varje dag dessa veckor men men.
 
aaaaa längtar så dödligt mycket efter nästa sommar. Nästa år kommer vara mitt bästa år och mest lärorika år också, minst 2 utbildningar kommer jag ta :)
 
haha what? de går ej att få bort den kursiva stilen helt plötsligt.
 
haha igår snacka ja me natalia i tele efter nada åkt hem. Hon var ute och var lite tipsy och det är så jävla sjukt med henne, för när hon är full börjar hon prata grov göteborska. Och när jag påpekade det så skratta hon o sa att det blir så automatiskt och hon slutade aldrig med sin göteborska haha :p på nåt sätt blev ja ändå varm i kroppen när jag hörde den bekanta dialekten. har ju ändå bott dära och har jättebra vänner där!
 
Måste ändå säga att Natalia har bott me göteborgare i barcelona och har massa vänner därifrån, så det är därför hon är van vid dialekten.
 
Aja idag ska jag bara ta det lugnt och läsa min Carrie Diary och sen ikväll kanske ja skulle träffa denniz o ha filmkväll. Isåfall får han komma hit hehe :P
 
pusss

nattinatti

bild från igår!!
 
Igår var en jättetrevlig kväll. många hade gått in för temat och de hade även en show me strippor, och alexander moe va där o spelade (han som sjunger med swedish house maffia nån låt, minns ej vilken de sa). Det blev faktiskt en riktig partypooper-effekt när han kom upp på scen. Dj:n slutade spela och alla kollade upp på scenen och sen stog han där och spelade och sjöng ballader på sin lilla gitarr. Passar inte så bra på en club tycker jag mennnn ok..
 
anyways. nada jobbade idag så vi var inte ute så jättesent. Jag stötte på en hel del folk som jag kännde, men det var även en del äldre på cafét, så det var lite trist.
 
väl hemma hos nada bytte vi om till myskläder o ja fick låna gummistövlar så gick vi till en mcdonalds i skärholmen o käka. Jag var absolut inte hungrig och verkligen inte sugen på donken, men tog ändå mcnuggets o en cola för att sälsa me nada. sen kom jag plötsligt o tänka på bilder från tv av hur tillverklingen av nuggets går till. jag såg den där rosa cremen som klämdes fram som skall friteras o bli nuggets.så blev skitäcklad av min mat :p
 
aja idag skulle nada som sagt jobba så jag åkte raka spåret hem och sov ända tills 16.30!! sen städa jag o dammsugade hemma sen kom nada till mig vid 7 o käka middag o vi kolla på nån skitfilm me jennifer love hewit o sen skulle nada hem typ vid 00. o nu ska ja sova :)
 
puss gonatt

offstage

faaan va glad jag är att det plötsligt verkar strömma in massa nya läsare. Läsarantalet har de närmaste dagarna tredubblats och jag hoppas verkligen ni vill stanna kvar här på min lilla blogg, för det är verkligen ni som inspirerar mig att blogga :)
 
Idag under dan tänkte jag faktiskt lägga upp resten av Nellyshoppingen, eftersom jag ändå ska använda en av fynden ikväll, nämligen den lilla röda tubklänningen!
 
Sedan ska jag iväg o solduscha idag, jag rekomenderar er verkligen att göra så istället för att sola solarium. De har nu stängt ner de flesta solarium i USA och det är verkligen farligt! Jag kommer endast grundsola i solariet i början på nästa sommar, men fram tills dess kommer jag nog solduscha. Jag solar med Magic Tan. Det är utan karoten och blir därför inte oranget. När du duschat kan du sätta på dig kläderna direkt o sen är du brun efter bara några timmar :) det ska iaf jag syssla med idag efter jag duschat o peelat kroppe (viktigt o göra innan, då fäster färgen bättre !!).
 
 

sluuut på shoppingen :(

 
Åh vad jag älskar "En shoppaholics bekännelser". Ni som inte sett den, måste bara se den. Filmen jättefin och jag känner verkligen igen mig (tyvär). Nu är det dock slut me denna obotliga shopping för nu måste jag spara inför nästa år.
 
Aja har tvättstugan nu, tvättar allt jag haft hos mamma. Hon skjussade hem mig igår, så nu är jag i Tyresö Hoods igen ;)

Sedan kommer jag ägna dagen åt att vila och spara på min hälsa för ikväll blir det utgång! Jag, Nada och Matilda ska på Cafét där de för kvällen har Dresscode: "Sinner or Saint".
Som den blondin jag är kommer jag nog dra på mig min lilla röda tubklänning och vara syndig ikväll hihi ;)ψ
Både M och N är brunetter och inte direkt bleka heller, så personligen tycker jag vitt är en snygg kontrast, det skulle i alla fall jag tagit om jag var dom, men vi får se va de väljer haha :) Ska bli jävligt kul iaf, älskar såna temagrejer :) men det får inte va over the top, det ska fortfarande vara stil på folk !
japp denna och mina svarta höga pumps med gnistrande stenar på klacken samt utsläppt victoria secret-hår ska jag ha!
 
åh det märks verkligen att jag inte fått fixa mig på länge, känner mig som en skolflicka innan en skolfest!!
 
 

helt normalt

 
haha ääälskar den här videon, helt sjuk ju :D

SUITS

 
Kollar på serier och mår braaa. är fortfarande jättehype för mina framtida planer. Det är typ samma känsla som när man är nykär. Nåt man tänker på o ser fram emot o fantiserar om under alla de stunder när man inte har nåt annat kul o göra, typ som på jobbet när det inte händer nåt, eller när man sitter på en bussresa hem.
 
Alltid när jag inte vet vad som kommer hända i framtiden känns allting så tungt. Det är liksom som en sten som sitter där, butter och tung, nånstans nära maggropen o säger:
"Jaha, du ska ut ikväll och kommer ha en kul kväll, du har ett jobb nu, men TÄNK PÅ: Vad ska du göra sen då? Ska du bara trivas i vardagen, eller är det inte dags att börja ta tag i att göra nåt du VERKLIGEN vill" Haha det säger stenen.
Och jag har tidigare börjat rucka på stenen och sagt
"Fast jag SKA ta tag i det, jag måste bara spara, och fixa och göra det och det och SEN ska jag ta tag i det".
"Jag tror det när jag ser det" säger stenen och flyttar sig så han sitter ännu mer stabilt och så lägger han armarna i kors liksom för att visa att 'jag är här för att stanna'.
Men så idag TOG jag verkligen tag i det och stenen fick ta sin sura min och sätta sig i nån annans mage, för mig rår han inte på längre :)!
Nu pratar hon i nattmössan tänker ni kanske. Gör jag säkert haha. Kanske är det resultatet av att ha vart ensam hemma hela dagarna med endast medecinerna som sällskap. Det jag ville komma till var i vilket fall att allt känns så mycket lättare nu när jag har planer inför framtiden och vet att jag inom kort kommer ha mitt livs bästa sommar!! =D
 
that's it for today folks. Ska lägga mig o drömma om allt bra som kommer hända för mig♥♥
 

Hur går det med nyttigheterna då

 
 
jo men det går jäkligt bra faktiskt. Åt kött och sallad igår, och i förrgår åt jag samma fast med lite ris. Jag äter kolhydrater också, för att bli frisk och för att det är inte bra att vara helt utan, men skär ner ganska rejält på det. Har druckit vatten, mjölk och färskpressad juice dessa dagar och är jag sugen på chips äter jag en lunch med kött i som tillför naturligt salt. Är jag sugen på något sött äter jag Kellogs K special med torkade bär i. Jag vet att det säkert är en del sötningsmedel i, men eftersom PT-fia rekomenderar de tycker jag att de är ett okej mellanmål.  Jag försöker att avstå från sötsaker och skräpmat och det går riktigt bra hittills. Börjar sakna gymmet riktigt mycket och så fort jag är frisk ska jag dit och köra hårt! Är extra motiverad eftersom jag idag fick veta saker som kommer hända nästa sommar. Man vill ju alltid vara fit under sommarhalvåret, men nu vill jag lite mer än innan :)
 
hatar själv när folk säger A men inte B, men jag vill faktiskt hålla vad det är för mig själv tills det händer.
 
 
happyhappyhappy :)

såååå jävla taggad

 
wooohooo!!!
klad chey häär. Är så hype inför nästa sommar. Åååå, låt denna vinter försvinna snabbt säger jag bara. Nu vet jag att vaad som än händer i vinter så har jag sommaren att se fram emot, och den kommer att vara gaaalet grymm!
 
Har just skrivit ut massa viktiga viktiga papper och nu ska jag läsa igenom allt lite noggrannare, men allt är redan bestämt och jag är så glad så glad som kexchoklad! häääärligt va?!!
 
haha puss =D♥

frääääscht

e hos mamma o har just ätit en god och nyttig frukost bestående av egenpressad grapefruktjuice, rågbröd med färskost och rökt kalkon samt en skål me k-special flingor och mjölk. Både gott o riktigt mättande.
 
Nu har lönen kommit, så det betyder att det är dags att betala räkningar. KUUUUL!!
 
Håller för övrigt på att leta efter mammas sambo Pers gamla Bomberjacka. Det är en äkta och den är typ grön o dessutom alldeles för liten för Per, vilket låter perfekt för mig :) om jag inte hittar den köper jag en svart rip-off som finns på Gina för ja tycker det är galet snyggt med bomberjacka o långt utsläppt hår o kängor eller högklackat!!
 
Fast det börjar bli riktigt kallt ute nu, typ vinterjackedags nästan. Igår lånade ja arvids vinterjacka för de var så kallt! Nu ska jag iaf ta en promenad till spånga eller kanske vällingby o köpa mer kokcilana. Per sa igår att det är bra att promenera mycket när man är sjuk. Förr sa man att man skulle va sängliggande när man e sjuk, men nu har man kommit på att det är bättre att röra på sig. Inte springa, men gå ! :)
 
så efter ja betalat alla räkningar ska ja dra på mig kängorna o lite smink o sen promenera.
 
Hoppas ni har en fin dag! ♥

släktmiddan

 
Detta var alltid lite bilder från släktmiddan när min moster och kusin firade sina födelsedagar.
 
Det är jag o olivia, matilda och elliot och julian på bilderna överst också mirres gamla princessklänning haha också tårtan som elliot och julian pimpat :p
 
såå söta!!

Igår i bilder

Tyvär hade jag så trevligt på miriams fest igår att jag helt glömde att ta fram kameran under kvällen. men hos matilda hann jag ta några pics :)

här är gårdagen i bilder
Lilla pyret som krupit in i sin koja

Nellybeställningen kom :)

matilda o olivia bjöd på pasta me bacon o sallad

Olivia


jag i min lilla peplume platsuit som jag fått från Nelly!
 

Nyttigheterna börjar



Var alldeles nyss på ICA och handlade dessa grejer och det blev nästan 200 spänn för allt :S
Men det är bra grejer. Jag har inte varit sådär supernyttig denna sommar, men nu är det höst och dags att skärpa sig. Jag är smal redan, men nu ska jag bli fast och fit for fight!! Jag tänkte även köpa en träningstidning, men ångrade mig eftersom att jag redan vet svaret på frågan hur jag ska bli well trained. Svaret är enkelt:
Träna mycket och ät nyttigt!! :) I vårt hem är det mycket pasta och snabbmat och det är verkligen inget bra. Nu är pappa införstådd med att jag ska bli nyttig, så det känns bra!
 
Smör byter jag ut mot färskost, flingor me mjölk och 1/2 banan är en bra frukost, likaså rågbröd med färskost och rökt kalkon samt en halv grapefrukt,
Vatten blir min alltiallodryck och  mjölk kan jag växla med ibland, samt örtté.
Skinka tillsammans med keso/ omelett är en stabil lunch, och jag kommer äta ganska lite pasta o sånt o mer kött, fisk och protein.
 
också ska jag börja gymma igen såfoooort jag blir frisk.
 
//astaggad

Goooosfrabbahhhh

Hahah såg ni också Anger Management igår? Man blir så sur på allt som händer Dave i den filmen :p
 
Denniz ringde nyss så ikväll kommer jag antagligen gå ut med han och isabella och dom efter miriams fest, men kanske stannar om det är kul, får se. Imorn har Jonas inflyttningsfest också, men då har jag lovat extrabrorsan Arvid att komma till mamma. Han messa mig häromdagen o sa att han saknade mig. Naw, har verkligen sötaste brorsorna!
 
Fick i alla fall Nellypåsen idag och det var nästan andaktigt. Grejerna var såååååå fina. Har nästan svårt att välja vad jag ska ha på mig ikväll. Den lilla röda är nog lite väl porrigt kort för att ha på en fest, får bli när jag går ut på typ collage eller så. Jag funderar på en playsuit i vit spets som visserligen är kort, men sååå jävla snygg!!
 
pusss ska på middag hos Matilda vid 5-6 o så ska vi köpa present tillsammans.

oyee


Hola !! vad har ni för er? spelar väl ingen roll vad jag frågar, får ändå aldrig svar. Ni kan väl vara lite givmilda me o kommentera, jag ser ju att ni går in haha ? men men.
 
 
Nu sitter ja i af o glor på Desperate Houswhifes. Minns på min gamla blogg.. varje tisdag  uppdaterade jag att desperate skulle komma. Jag verkligen dooog för den serien. Detta är iaf den sista säsongen och den följde jag inte lika noga, så det är kul o kolla på :) Så typisk när man är sjuk att man börjar följa en serie som går mitt på dan. förutom det har jag försökt promenera varje dag o pluggat körkort o sånt. Denna helgen skulle jag redan vara ledig, men jag känner mig inte så jäkla mycket bättre så jag hoppas att jag gör det tills ikväll. För då ska jag ju på miriams fest. Fattar 0, kokcilana brukar värka på mig efter 3-4 dar. Men blir verkligen inte bättre :(
 
ajaa sätt igång o sänd goda tankar till mig att jag ska fan bli bra nu. pusspuss

Woap Woap


Är så jäkla glaad. Ska ju på fest hos min kusin Miriam som fyller 22 imornkväll. Och får se hennes nya lgh också !
Det brukar alltid komma mycket trevligt folk till henne så det ska bli kul. Men det som gör mig så himla glad är att jag just fick sms från posten och av allt att dömma kommer paketet me resten av Nellybeställningen imorn. Så denna lilla blåsa kommer jag isåfall ha på mig....
 
HUUUUR SNYGG?? =D ♥
 
säger goooonatt för ikväll. puususu

Jeane Blush "Clara Top"

    Åååh va Rött är en grym färg tycker jag. Döfint när man är brun och en kul färg o matcha med vitt eller svart. Modellen på toppen gör den chic och funkar lika bra på jobbet som till fest beroende på hur man matchar det! Jag tog XS och det var tur för den är ganska lång av sig.
    
Klicka på de små bilderna för fler vinklar!
 
 

Mi Lajki "Big Heart Ring"

Jättesöt ring. Den är i onesize (17 mm) och på långfingret sitter den bra :) Har den på mig för det mesta och den passar till nästan allt.
 
Vill ni se mer av min Nellyshopping? Klicka här!

Three Little Words "Chiara Printed Dress"

 Denna klänning är jättesnygg och perfekt kort. Lite mörkare än vad jag trott, men lika fin för det. Tog XS och man behöver inte ha bh under heller :)
 
 
Klicka på de små bilderna för fler vinklar!

Estradeur "Claire Singlet"

Linnet är som sagt perfekta dejtlinnet me en kavaj och stuprörsjeans, men lika snyggt me vita shorts på sommaren! Elegant. Small passade mig bra. Dock rääätt urringat! :)
 
Klicka på de små bilderna för fler vinklar!
 

NLY TREND "Flash Jump Suit"

 
En jump suit ska inte sitta smälltight, speciellt inte om den är väldigt kort. I det avseendet var min Flash Jump Suit i storlek XS perfekt på! Hade den faktiskt igår på en släktmiddag och fick många komplimanger för den :)
 



Klicka på de små bilderna för fler vinklar!

Vill ni se mer av min Nellyshopping? Klicka här!

Elise Ryan "Cut Out Back Trim Dress"

 
   
Klicka på de små bilderna för fler vinklar!
Denna beställde jag i maj inför brorsans studentfest. XS satt helt okej på mig, något liten över bysten och böjer jag mig fram skymtar man min lilla bakdel men väldigt väldigt fin ändå! Färgen heter Nude, men jag tycker mer att den är Gammelrosa. Ett bra köp, även fast jag inte fått något tillfälle att använda den igen. Ännu...
 
Vill ni se mer av min Nellyshopping? Klicka här!

Wonderland- Noi Bikini Set


Om Kenza lägger upp bikinibilder tagna i snön, tycker jag fasen det är helt okej att lägga upp denna inte så revealing shot! För säkerhets skull börjar jag med att lägga upp detta klädesplagg så jag inte bangar sen :P
Jag fick iaf detta söta set för 120 spänn på Nellyrean. Jag tog Small i båda, och det passade som handen i handsken!
 
Vill ni se mer av min Nellyshopping? Klicka här!

Nellyshopping!

Ovanstående rubrik blir alltså en ny kategori här i bloggen.
Och jag tänkte förklara lite här i inlägget för er som inte brukar shoppa på nelly eller som kanske blir förvirrade av att gå in på en blogg där det plötsligt verkar göras reklam för nellys kläder.

Såhär är det. Att när man shoppar kläder på Nelly så är det otroligt smart, för de visar hur kläderna sitter på en modell i alla vinklar och även kan man se en catwalkfilm på hur kläderna sitter. Det står modellens längd och vilken storlek hon bär. Men ibland får man hem kläder därifrån som inte alls sitter som de ska och man får även tänka på att Nellyteamet har fixat och trixat och retuscherat och allt det där för att plaggen ska sitta perfekt på modellen, men sen när man får hem plaggen så ser de ut och sitter inte alltid som på bilderna. Därför finns det ett kommentarsfält där de som köpt plaggen får skriva hur de satt och sånt. Skitsmart. Endast Två gånger har jag sett att några vänliga själar även lagt in en länk till sin blogg där de har plagget på sig och det är så sjukt smart för då får man se hur plagget är in the reality :p
och jag som just beställt lite kläder därifrån tänkte att jag också skulle vara schysst och ta foton med plagget på så framtida shoppare vet. självklart inte för nellys skull. men om fler ser så kanske fler också gör så och då blir det enklare för mig med att shoppa där i framtiden :) För nelly har verkligen blivit en favorit för mig bland alla affärer, inte bara online. så jag kör igång och lägger ut lite pics :)

monday morning

Idaaag ska jag posta mina sjukintyg till jobbet, samt posta den klänning jag inte ville ha från Nellybeställningen :)
de närmsta dagarna efter DN Halvmaran har jag haft den sjukaste träningsvärken nånsin. Att gå är verkligen smärtsamt, jag gick och storhandlade i tyresö centrum igår och var tvungen att åka buss fram och tillbaka för har så ont. Stretchade lite igårkväll och nu känner jag mig något bättre.
nä drar på mig kepsen och fixar mina ärenden nu rå! :)





Julia sprang också!!

Min lillasyster sprang också i lördags! Inte DN halvan förstås, men Kidshalvan sprang hon :) Den är på 500 meter, men det roliga var att precis innan barnen skulle börja springa råkade en ballong smälla och alla barnen trodde det var startskottet och sprang hela loppet hahah. När de skulle köra på riktigt orkade inte Julia och hennes kompis springa hahah :) fett synd..



I DID IT!

Här har ni en tjej som är stolt över sig själv! I lördags sprang jag DN Halvmaran . Det var rätt dumt gjort i och med att jag är så sjuk, men chansen kom upp och jag kände att jag psykiskt skulle må så jäkla bra av att göra det. Jag visste att jag inte skulle klara hela loppet med min förkylning, men jag tänkte att jag skulle köra så långt jag orkar. Halvmaran är på 2,1 mil och alltså dubbelt så lång som midnattsloppet! Jag gav upp efter 2 timmar och då hade jag sprungit 15 jäkla kilometer (en och en halv mil, 5 km längre än midnattsloppet) och då var jag så slut så det var helt sjukt! Jag kan nog räkna på mina fem fingrar hur många gånger jag ens tränat i år, så jag var ju inte i superform. Det var mina syskons pappa Stellan som hade en extrabiljett, så jag åkte dit med honom. Han klarade förståss hela loppet och det på 1 och 40 (helt sinnes enligt mig), men det var perfekt för då var det bara för honom att komma o hämta mig direkt :)
 
fick medaljen av stellan, och det förtjänade jag fan :) !!

lördag


hejsvej. Har inget kul o berätta förutom att ja äntligen lyckats sova ut och faktiskt sovit rätt bra :)
 
ikväll kanske denniz kommer förbi me nån film o lite snacks för o muntra upp mig! tur att man har såna vänner vaa :)
 
nu ska jag gå ut på en långpromenad. Saknar verkligen att springa, men det är väl ingen jättebra kombo när man går på brikanyl...
 
 
 

panik!

Okej, detta är riktigt läskigt. Varje kväll så har jag alltid tagit dagens sista dos cocsilana samt 2 doser bricanyl (det är sån astmamedecin som man andas in ni vet) innan jag ska lägga mig. Och varje kväll har jag blivit helt skakig. Alltså jag liksom darrar dels om händerna men jag känner det i hela kroppen. Just nu ser jag mitt lillfinger ligga över tangentbordet och darra och även när jag spänner händerna allt vad jag har så slutar jag ändå inte att darra. Jag känner det i benen också. Typ som ett pirr. Jag har bara tänkt att medecinerna verkar så ihop, men ikväll så läste jag bruksanvisningen för brikanylen och insåg att jag inte inhalerat den på rätt sätt. Jag hade fått i mig pudret som är i, men jag hade inte rätt position. Så jag gjorde om de två spruten på rätt sätt och tänkte att det var väl inte så farligt med två extra doser, men just nu är det fan sjukt. Mitt hjärta slår i 180 och det värker i mina ben av allt pirr. Jag vet inte om det verkligen är bricanylen eller om det är att jag tar den tillsammans med cocsilanan, men nånting är fel. samtidigt så tar jag ju bricanylen för att jag känner att jag behöver den. Ska försöka ha lite mellanrum mellan de två medecinerna imorn och inte ta mer än ett sprut bricanyl.
 
och nej, jag låter ju inte alls helt retard som ligger och darrar och hostar och har mig hahaha
men är allvarligt concerned !

sant ?

shopping



♥ Shortsdressen tänkte jag ha nån utgång med svarta tunna strumpbyxor, höga stövletter, ett långt halsband och lockigt hår.

♥ Den mönstrade klänningen passar nog bäst med bara ben och skyhöga klacksskor och en liten skinnjacka över.
 
♥ "Den lilla Svarta" klänningen blir det en retur på, den var alldeles för lång och stor i storleken för min smak.
 
♥ De söta linnena är ultimata "gå på dejt"-linnen med stuprörsjeans, ballerinas och en schysst liten kavaj över.
 
♥ Den röda enärmade tröjan kommer att vara överdrivet snygg nästa sommar med vita små shorts, kilklackar och ett helt gäng guldringar på ena armen.
 
 ♥Bikinin är bara tinywiny så man får en riktigt snygg bränna nästa sommar.
 
Tycker det är så tråkigt på sommaren då alla bara slänger på sig nåt. Älskar o hitta stilfulla grejer som även passar vår varmaste årstid. Annars är det den enda årstiden när jag sällan klär mig riktigt fint, men det får det väl bli ändring på. Och börjar jag planera inför nästa sommar blir jag också mer motiverad att träna inför den :)

cha cha cha


hääär har ni lilla mig. Va hos doktorn idag igen. Fan va mycket fint o hänga in i garderoben man hade kunnat köpa för de pengar jag lagt på läkarbesök o medeciner de senaste månaderna -.-
 
Appropå shopping så kom äntligen min Nellybeställning idag :) !! Rena julafton var det. Vill ni se? okej då, nästa inlägg ;)

september

Tjabba!
Idag börjar jag känna att jag mår riktigt bra. Beror nog på att jag äntligen tagit tag i att städa hela lägenheten och mår bättre från förkylningen/hostan. Har legat i pyjamasen och glott på tv typ hela veckan men idag drog jag på mig lite decent clothes och promenerade :) Har läst i en superbra bok denna vecka också. Det är en självhjälpsbok faktiskt. Haha jag vet hur det låter men man får verkligen feel-goodkänslor av den. Också har jag börjat planera lite för framtiden. Mina planer innebär att jag inte kommer kunna börja plugga riktigt än, men det kommer hända en del kul förändringar i mitt liv. Det känns så jäkla skönt att ha lite mål. Innan har jag glidit ganska mycket och tagit dagarna som det kommer. Jag är inte så mycket för att ruta in mitt liv, men ibland måste man ha vissa ramar för att komma dit man vill :)
 
tog rätt mycket bilder idag eftersom man inte har så mycket annat att göra nowadays va!
RSS 2.0