Felix Student

Hej! Har ju tidigare idag visat bild på klänningen jag hade på bonusbrorsans student. Men tänkte att jag också kunde visa lite bilder från dagen. Studentfester är allmänt kul att gå på, och vår var extra stor. vi hade nämligenöver 100 gäster :) Var en lyckad dag med vackert väder, god mat och trevligt folk!
 
 
 
Felix är ju såklart studenten. På de övre bilderna står jag med rosa klänning med bonusbrorsan Arvid, sen är det bilder från skolgården och själva kalaset samt min riktiga bror och syster. Nederst är min vackra vän Nada!
 
Med det säger jag godnatt för ikväll!!
 puss!
 

Finsnacks

Såg ni också när Loreen vann hela Eurovision Songcontest? Själv var jag på en liten förkväll hos Andreas i Karlaplan med lite annat folk. Segern firades med en utgång på gayklubben Star på Nype, dit mina killkompisar ville gå :P
 
I vilket fall tyckte jag Andreas hade dukat fram snacks på ett så snyggt sätt.
 
Ett 3 vånings kakfat blev en perfekt godisskål, med de olika godissorterna var för sig. Grönsaker och dipp känns superfräscht och bra mycket nyttigare än popcorn och chips. Ljus lyser upp bordet fint. Dödskalle ljushållaren vet jag är Kosta Boda, och finns på Åhléns för ett överkomligt pris :)
 
puss

kvällstur

Har lite ångest, för jag har verkligen ätit en hel del snabbmat och snacks de senaste månaderna. Dessutom har jag varit sjukt dålig på att hålla uppe träningen. Kanske har joggat ett par gånger i månaden och gymmet har jag inte besökt sedan efter Åre i mars :(
 
Jag är naturligt smal, men känner skillnad på det sätt att jag blivit lite lite mer "tamam" samt att jag inte är lika "fast" som förut. Dock blir jag alltid smalare på vintern av nån konstig anledning, och känner mig alltid mer motiverad att träna då. Kanske får dela upp året som Laila Bagge och köra 6 månaders träning och nyttig mat, samt 6 månaders icke träning. Dock måste jag skärpa till mig rejält när det gäller maten. Mer sallad och mindre halvfabrikat krävs!! Uschhh vilken ångest jag har över att skriva detta, för käkade just pizza :P
 
Aja ikväll blir det en joggingtur. Har fått försämrad kondis, men det är bara att ta tag i och träna upp! :)
 
puss

Dagens mattips- Sommarsallad

Ville tipsa om en riktigt fräsch sommarsallad. Lätt att göra, snygg att servera och fräsch smak!
 
Snyggast är det om du serverar på en extra stor plan tallrik!
 
Tomatskivor på botten, på med skivad rödlök, släng över avocado och kalamata oliver. Överst gör du vackra cirklar med balsamvinäger och strör på lite timjan. Vill du ha en lite mer clean sallad skippar vinägern och tillsätter istället fetaost och färsk basilika. Riktigt gott either ways, jag lovar ;)
 
puss

Dagens tips- kläder

Dagens tips är att beställa kläder online. Man får en överblick på vad som finns, och det är lätt att para ihop de olika delarna till snygga outfits. Dessutom kan man beställa när man är helt pank, och betala när man får lön. Det kan också var en fälla om man som jag är en obotlig shoppaholic. Man gör lätt av med massa pengar, men för mig var det värt det, för nu har jag verkligen allt som jag länge tänkt på att köpa. Online så ser man direkt vad som finns i lager (oftast finns det mer strl i webshopps än i butik).
 
Ska man på nån fin tillställning kan man gå in på nån hemsida som det bara finns webshopp. Jag beställde min klänning till brorsans student på Nelly och leveransen kom snabbt i brevlådan och klänningen var superfin och unik :)
 
Min klänning från Nellys (klicka på bilden för att förstora)
 
Tänkte dock huvudsakligen tipsa om Gina Tricots webshopp. Bra priser och brett sortiment. Kläderna kom snabbt, och jag beställde kanske 20 grejer för 2,5 bara. Sjukt billigt. Blev endast missnöjd med några skärp som var i helt annan kulör än på bilden, samt ett par jeans som jag beställde i min vanliga storlek, men som dock var för tighta. Det dåliga var att de var för tighta på smalbenen, men inte lår eller rumpa. Så får inte upp de pga smalbenen (och är väldigt väldigt smal, tvivlar på att ett barn hade fått upp de där). Orkade inte lämna tillbaks nåt av det, får väl ge bort skärpen. Och jeansen ska jag göra shorts av :) Resten vart jag sjukt nöjd med. Fick även med solglasögon, foundationborste och en snygg klutch, samt träningskläder. Skönt o slippa gå in på olika sidor, och väldigt angenämt pris! Så in o kika vettja; Gina Tricot
 
Alla mina beställningar från Gina
 
 
 
 
 
 
 
 

tjena

Heeej vänner. Har verkligen haft full rulle sen sist. Under midsommar som var förra helgen åkte jag till Örebro med Alex o Johan. De hade köpt ett tält, så tältade vi på en camping där. Det var typ bara ungdommar, de hade stora högtalare o musik o sånt, riktigt nizze!!!

Har tagit massa bilder, kan lägga upp de i helgen. Vi hade iaf sjukt kul, gick ut på en dansbana där, det kanske var 400 ungdommar som kommit dit bara för o festa!


Anyways, Är sjuuukt taggad inför tisdag natt! För då åker nämligen jag o en vän till Turkiet :D Vi har hittat ett hotell som ligger precis vid Alanyas finaste strand, Kleopatrastranden. Hur soft:))???

pusspuss

heej




söta vänner. Lockade mitt hår idag, som ni kanske kan se. Synd att jag var så stressad innan jobbet, annars hade jag tagit bilder på hur man gör och vilka verktyg jag använder. Det är väldigt enkelt om man gör det rätt, så jag tänkte att det är nåt som jag ska visa längre fram. Men har lite inlägg på kö, så det kommer senare=) Den som väntar på nåt gott, eller vad säger man;)?

puss

tja!!



snygga bilder man kan få till på Remby. Dagens tips blir helt enkelt att ladda upp bilderna där och pimpa till dem. Blir verkligen jättefina bilder!

Bloggens första tips; Fransk Manikyr!!

Förbered dig genom att tvätta naglarna med en nagelborste så de är rena och snygga. De behöver inte vara så jättelånga, det blir bra ändå!



1. Rengör- Med aceton eller nagellacksremover på en bommullspad får du bort gammalt nagellack.




2. Återfukta- Smörj in naglarna med cuticle art & nail cream. Min kommer från H&M, men mandelolja från apoteket går lika bra.



3. Runda toppar- Fila runt nagelkanterna så det blir en jämn form


4. Vita tippar- Från H&M kan man köpa ett manikyr-set, och det vita lacket har en väldigt liten pensel, så det är perfekt till att måla tipparna med. Det krävs övning för att lära sig att göra dem raka, jag fixar alla 10 tippar på mindre än en minut, men i set:et finns annars klistermärken som man kan ha som mall. Tippen skall börja endast strax innan där fingret slutar under, så har man inte så långa naglar får tipparna vara smala.



4. Ljusrosa Nagellack- H&Ms tycker jag går bort snabbt och jobbig att applicera då penseln är liten. Kör därför ESSIE som har breda penslar och underbara färger. Till  fransk manikyr väljer jag färgen "Sugar Daddy".



5. SECHE VITE♥ - Seche Vit är utsett till Världens bästa Topplack. Du sätter på det när själva nagellacket precis är pålagt. Seche Vit gör att allt torkar snabbare och nagellacket sitter som berg när man lagt på det. Kostar bara 130 spänn och effekten gör det såå värt det!


och..



I´m ready to party :P




Bonustips 1

Förvaring-
Är du också trött på att man inte hittar nagelsaxen, att man blandar ihop nagellack och måste gå och hämta acetonen i kökets medecinskåp och bomullsrondellerna från badrummet och you name it...

Ett smart tips är att, som jag lägga allt på ett ställe. Själv klippte jag i lite gamla presentkartonger så fick jag som en nagellackslåda med olika "fack". I ett litet glas kan man ha pincetter, nagelsaxar och filar :) Lovar att det känns riktigt kul och proffsigt när man ska hjälpa en kompis me dess naglar och man har allt förvarat på ett så snyggt sätt!!



Bonustips 2

Vilken färg?
På fingernaglarna tycker jag nästan alla färger kan passa snyggt, men på tånaglarna krävs det att man alltid har starka färger. Jag kör Depends neonrosa nagellack nummer 305. smexig på bruna fötter i ett par öppna kilklackar!!

Håll till godo!

Eftersom detta är en tipsblogg, vill jag självklart leva upp till mitt namn. Jag hade lätt kunnat skriva ett litet tips här och nu, men för mig är det viktigt att det blir snygga, intressant och lärorika inlägg, med bilder, gärna självtagna. Så först ska jag förbereda, ta bilder och sådär, så det blir riktigt bra inlägg! Ikväll kommer bloggens allra första tips, så glöm inte att kika in då! :)

Välkommen till min nya blogg !!!



Detta är alltså en "Tips Och Fix"-blogg där du kan läsa och lära dig små roliga knep innom smink, skönhet, inredning, styling, frisyrer, kläder, underkläder, foto, kärlek och massa mer.

Jag har rest och läst mycket och sugit åt mig som en svamp av allt det som är roligt att kunna. Har märkt att jag fått hjälpa vännerna med sminkning, styling, shopping, kärleksråd och andra råd mycket, och har alltid tyckt att det är roligt att göra det. Nu vill jag syssla med det mer och hjälpa andra tjejer runtom. :)

Det kommer att dyka upp massa olika kategorier som ni kan välja mellan, men ni kan också kommentera inlägg och ställa frågor eller be om råd, så ska jag verkligen anstränga mig för att svara på allt här i bloggen!

Hoppas ni finner den här bloggen intressant och vill tipsa andra om den!!

Tillbaks får ni en kreativ blogg med bra uppdatering och fina inlägg och framförallt användbara knep för fest och vardag!!

Kram Anja

RSS 2.0