söndag ♡




Wow, va skönt o börja känna sig frisk! Helt underbar känsla är det. Har varit sjukt nice att spendera så mycket tid hemma hos mamma också!! Kommer ju oftast och bara hälsar på hos mami, så det var flera flera år sedan jag varit me henne ett par veckor i rad :( ÅÅ MAMMA
 
känns jättetrist o åka till Tyresö igen. Pappa är ju fortfarande på landet och där är det så mycket tråkigare att va. Här finns det säkert 1000 filmer o välja på om man vill kolla film, det är stort så har en hel övervåning för mig själv och syskonen har ju även vart här en vecka så det var mysigt o få va med dom. 
 
 
aja. Idag ska jag strax ringa jobbet och meddela att jag är fit for fight igen, och sedan ska jag iväg till V-by och sola 20min på deras grymma solarium och senare blir jag hemskjutsad. Fyyyy va tråkigt ;(
 
Aja hörs senare. PUSS

sjukhuslinnet

Har ett linne som mamma kallar sjukhuslinnet. Haha hon tycker det påminner om sånna rockar som patienter går omkring med som är öppna i ryggen också e man naken under hahaha



Jag tycker det är skitsnyggt me såna tröjor, men smaken e ju som baken ;)
 
 

mat



Detta åt ja första delen av min sjukperiod. Gjorde extremt ont att tugga pga blåsorna i munnen :(


Heaven o äta vanlig mat ♥


 
 
 
 

feelgood ff♥

här kommer lite pics på min fina familj














Lillebror
















Jullebull


mamma, Viktor och Per

♥♥♥♥♥

Nagellack!

Vill tipsa om ett jättefint nagellack! Lånade ett av mamma nu och det är verkligen skitsnyggt. Speciellt när man är lite brun. Passar både fingrar och tår!




*

Bilderna är lite mörka och suddiga, men man ser ändå hur naglarna lyser upp. Grymt snyggt nagellack. Hett tips!


Isadora Wonder Nail nr. 713 SOUTH BEACH
 

HOWDY




här har ni en glad pingla! mår ganska mycket bättre, 2 blåsor är kvar, men jag kan äta som vanligt och jag har liite mer energi nu också känner jag!! 


så på måndag får jag ätnligen komma tillbaks till mitt älskade jobb♥
 
Var på filmkväll igår hos Natasha me natasha, denniz, Diba, Sarah och Natashas roomie martin. Var ju fortfarande lite halvkrasslig, men eftersom ja glott på film hela veckan ensam, kändes det kul att för en gångs skull umgås me lite kul folk:) Det drar ju knappast så mycket energi att sitta o glo film.
Vi såg american psycho 1 och 2. 1an rekomenderas, 2an var dock väldigt B.
 
Idag är det tydligen nån fest på Långholmen och samtliga från igår ska komma. Vene om jag själv kommer orka gå, är ju sjukanmäld från jobbet också¨, så tror inte det.
 
Jaaapp, ska måla naglarna nu hörs snart igen puss
 
 

gonatt babes

2 suuuuddiga bilder på mig o minnie mouse :)
gonatt små vänner ska lägga mig o kolla på alla scary moviefilmerna tills jag stupar!!

 
 
 

nödvändigheter


dessa smågrejer köpte jag igår. Speciellt munsköljen var akut då jag ju är sjuk och har blåsor i munnen, så måste verkligen skölja hela tiden så det inte sprider sig:)!!
 
Sedan Gillette Venus Breeze rakblad. Bäst tillsammans Med Gillette Venuz Shaving gel.
 
Allt smink testade jag idag.
Bronzepudret (L'ORÊAL Glam Bronze, LaTerra) tog jag nr 01 på och den var verkligen jättefin utan att glittra för mycket.
 
Rouget (Make Up Stores Pink Reef) glittrar lite och får kinderna att se naturligt rosiga ut. Jag brukar inte lägga rouge som en linje längs kindbenen, utan lägger det lite mer soft, så det ser ut som man vart ute på en promenad typ (eller hur man nu ska beskriva, får visa nån dag)
 
Läppstiftet är ifrån Make Up Store och heter Pretty Baby, blir väldigt barbierosa, så jag lägger den med lätt hand och blandar ut med läppsyl. Tänk på att vilka färger som passar ens färger och hud är individuellt, så be nån hjälpa er leta ut det som passar just er hy...
 
Maskaran (djv Fiberwig) är dock nåt jag rekomenderar till alla. Har kört på fiberwig i snart 2 år. Det är en mirakelmaskara som på riktigt förlänger fransarna. Brukar ta en vanlig maskara under och sen fiberwig över. Bild på när jag sminkat mig så;
 
 
Dock har jag rätt långa fransar själv. Har sminkat vänner som har kortare fransar och där gäller det att verkligen arbeta in maskaran:)
 
så nu vet ni det :)
 

wawawiwa




daeeemn här fick ni lite revealing shots :o
 Har de bilderna på facebook, men ritade vitt över mina boobies på paint för tyckte det var lite för avslöjande dåra.
dessa bilder fanns redan på datan så orkade inte fixa o trixa,...
 
ajaja det var väl inte det farligaste ni nånsin sett I guess.
 
 
ska käka frukost o sen ska jag kolla på kommisarie Späck :):):))))) <--dubbelhaka!
 
 
 
 

träningssuug



 
har ett sådant sjukt träningssug. Är dock fortfarande inte helt frisk och är rädd att om jag anstränger mig så blir det värre. Vet inte ens om jag kan jobba i helgen, mamma tyckte absolut inte det :(
 
saknar jobbet och saknar att kunna göra nåt kul för 1 gångs skull. Kolla på film kan jag ju och så, men börjar ju bli liiiite tjatigt att göra det varje dag...
 
Igår åkte jag iaf me mamma till kista centrum, hon skulle föna håret hos hårfrissan. Denniz kom dit också och det var kul o ses efter så lång tid. Vi gick runt o kolla i affärer och jag köpte lite nödvändigheter, solpuder o munskölj o allt sånt som tagit slut. Så skönt att lönen kom för det var verkligen lite kris för mig.
 
Ska faktiskt anstränga mig lite och lägga in bilder i datan så ni kan se lite nytt i bildväg:D
 
kommer senare idag. PUuususs
 

känner mig fattig

fick rätt grym lön faktiskt. Men så har jag betalat massa räkningar
:(

hyra till pappa 2000 kr
sjukhusräkningar för 660 kr
en klänning från Nelly som jag beställde förra månaden 518
resa fram och tillbaks gbg 761
sen ska jag idag köpa månadskort sl 790

sammanlagt 4729 kr.
nästan 5000 på räkningar alltså :(


helt sjukt. :(

aja så rullar livet ibland.

är iaf glad att ja hittade flygresa till gbg :)

idag mår jag faktiskt lite lite bättre.. ska träffa mamma sen efter hennes jobb och gå ut o käka. Denniz kanske hänger med.

inget mer o säga just nu pussepuss

viktor y julia

saknar mina fina småsmyskon. De åkte till sin pappa igår och imorn så åker de till italien :(
 
 
 
HAHAH nåra år sen dessa foton togs. Mina små bäbisar:D

ääh ni får se alla :)

ä
 
 
 
har ÄNTLIGEN satt på mig lite smink hahaha efter 10 dar känns det riktigt nice o känna sig lite mer representabel!!! 
 
 
yahapp har bytit om lite o tagit massa campix på datan. Finns ju inte så mycket o göra när man är sjuk. 
 
ska kanske följa me mamsen när hon gör naglarna i GLUUUBEN höres sen !!

fint.

 
 


 

gonatt

 
 
 
gonatt små vänner :) pusssssspuspspuspuspuspupusppussssspusss =)

snart...




här befinner jag mig om ett par veckor :) naaajs. fast ingen snö där då hoppas jag!? haha

cravings!!

 
så jävla stelt o gå till ica i fredags och gå förbi kakhyllorna och chipshyllorna och all god snabbmat och veta att inte ett skit av de kan jag äta. Direkt till barnhyllan o köpa totalt osockrade pureer, mosad spaghetti och köttfärssås för 6månaders bebisar samt mixad fiskgrattäng... muuums-.-
I onsdags hade Per bakat Hallon och Björnbärspaj, och den hade en god smak, men det var ju lagom mysigt och tugga på den när jag har så ont i munnen.
 
På torsdan fick jag medecin, och nu börjar det faktiskt lätta upp lite. Lagade makaroner och köttbullar till lunch tex. Visserligen skar jag köttbullarna i pyttesmådelar och det tog ju typ en halvtimma att äta, men man kände att kroppen behövde nånging mäktigare.
 
Nä nu är jag jävligt trött på att vara sjuk och eländig. Nästa helg kommer jag INTE sitta hemma o glo på tv alltså. Ska vara frisk då !!

nyvaken tjej

hello 











hola!! här är lite pics från en nyvaken anja this morning=p
igår var jag på bio me brorsan o såg cockpit. Den var faktiskt en av de bättre svenska filmerna jag sett, man skrattade en hel del, och den hade ett rätt fint budskap också. Björn Gustafsson var med på ett hörn också, skön som vanligt.

Vi käkade även i Kista Centrum, och jag fick för en gångs skull äta nåt annat än soppa och barnmat.
Är nämligen sjuk, har haft halsfluss som blivit till en virusinfektion, så har haft såna hemska blåsor i munnen. Den närmsta veckan har jag därför ätit soppor, barnmat och barnpuréer.

Men igår passade jag dock på o äta pommes och kött, det gjorde lite ont, men det var det värt;)


Sen igårnatt låg ja o kolla film till 3-halv 4. Sista jag såg var 21jumpstreet. Så jävla klockren film haha:D se den!!
 
puss

Sista dagen i Alanya- Onsdag den 11 juli

Alanya dag 7- tisdan den 10 juli

Alanya dag 6- Måndag den 9 juli

 
På måndan va vi me nåra andra killar från planet. De var rätt roliga. Men vi rökte vattenpipa med dom och efter sa de att de var förkylda. Tror det är därifrån jag fick halsfluss :(
 
 

Alanya dag 5- söndag den 8 juli


på söndan rökte vi alltså vattenpipa me äppelsmak. De sa först att det kostade 12 lira men sedan när vi skulle betala sa de 20 lira!! :o

det var iaf våra vänners sista kväll där, så det var lite segt :/



Alanya dag 4- Lördag den 7 juli


Godaste pastan fanns på en resturang typ 15 meter bort från vårt hotell. Kostade kanske 45 spänn i svenska och då fick man förrätt också!



Alanya Dag 3- Fredag den 6 juli

Fredan började med stranden som vanligt och sedan gick vi runt på stan, gick på resturang, tog lite foton och sådär.

 
grym dag!!

Alanya dag 2- Torsdagen den 5 juli

Första utgången!!











Vi böjade kvällen med att leta efter harbour (hamnen). Sandra var helt säker på att det var åt ett håll som visade sig vara heeeelt fel! Tillslut tog vi en taxi dit. Man gick in på en bargata där det var skön musik, folk skrek åt en från alla håll, snygga inkastare och killar och man kände sig som en prinsessa. Vi slog oss ner på en av barerna och beställde drinkar och eftersom vi förat på hotellrummet kände man ganska snabbt.
 
Vi gick förbi det största dansstället, Robin Hood. De har 3 dansgolv och är mitt i smeten, me det är typ lite äcklig stämning där. Killarna stod liksom flera på en tjej och tjejerna stod på baren i kortkort osv.
 
Sedan kollade vi läget på Bellmans. Där är det fint och stort och skön musik, men människorna är sådär.
 
Vi hade blivit rekomenderade att gå till The Doors, där är det typ bara skandinavier. På the doors är det överdrivet varmt, men soft stämning. De spelar typ svenska låtar haha. Vi satte oss vid ett bord och beställde en skitgod drink. Nåra göteborgare kom fram o bjöd på shotts. De var skitsköna så vi hängde med dom rätt mycket därnere :) man stöter ju på samma folk om man går till samma ställe, och det blev mycket att kvällarna slutade upp på the doors.
 
Vi följde med till deras hotellrum och shottade äcklig jägermeister tror ja det var. När vi skulle hem lämna de av oss vid vårt hotell med taxi. Riktigt snällt, för man känner ju sig lite otrygg så sent o åka taxi två tjejer bara.

TURKIET

Holaa! Kom egentligen tillbaks från turkiet förra veckan, men har vart sjuk sen jag kom hem. Kollade upp det i söndags och det visade sig vara halsfluss :( Så går på penecillin nu.
 
Helt otroligt segt att vara hemma och vara sjuk. Man kan ju inte göra ett piss!
 
Anyways, Alanya. Dag 1 så kom vi fram rätt sent och sandra var sjuk så vi packade upp och sov rätt tidigt efter att ha gått och handlat lite vatten och sånt.
 
Resten av dagarna såg schemat ut såhär : Upp och gå till stranden. Sola och bada hela dagen. Hem o duscha. Ut och käka. Hem och fixa oss. Dricka lite. Ut och festa!!
så följande inläggen får ni se bilderna från alla dagar där :)
 

neonrosa

I ett mellanmjölkssverige där folkets garderober till störst del består av färgen svart tycker jag att det är kul att klä mig i färg, och starka färger speciellt. Tycker man blir så glad av neonrosa, och därför kände jag att jag ville lägga upp 3 powerbilder från när jag hade en topp i den starka färgen på mig. Toppen hitta jag på rean på H&M, och eftersom den är lite för stor (fanns inte mindre än 40) och dessutom lite genomskinlig körde jag på ett vitt linne under. Har fler bilder, men de snyggaste har jag redan lagt in i headern här på bloggen :)
 
 
 Matcha!
matcha med detta neonrosa nagellack från närmaste produktbutik (t.ex. Åhléns eller Kicks)
 (klicka på bilden för att förstora den)
Lacket kommer från Depend och kostar endast 25:- Färgen är perfekt neonrosa och är i nr 305
 
puss
 

Patricia ♥

 
Min fina vän Patricia
 
I fredags var jag ute med Patricia. Hade inte med mig nån kamera tyvär, men det var en spontan utgång som blev till en kul kväll. Vi startade på bar Medis på Söder, fortsatte till Hellströms där vi stötte på nåra roliga killar som fick med oss till Ambassadeur. Amba är för mig inget förstahandsalternativ, men det var ju betydligt roligare än o bara sitta på nåt barhäng en hel kväll. Efter stötte vi på nåra bekanta ansikten från Patricias hoods, men vi drog ändå hem ganska snart.. Även om kvällen inte direkt var den roligaste ever, så har jag alltid kul me Patricia. Är så glad att ha henne tillbaka, då hon varit i USA 2 månader.
 
Hon är så gullig, hade köpt presenter till mig därifrån. Detta fick jag:
En söt topp fr Forever21. Och ett par Barbie-rosa spetshotpants samt en shine spray från Victoria Secret! Love it!!
 
 
puusss

Grillkväll hos Adam

Gomorron! Håller på att packa lite inför Turkietresan.  För nån vecka sen va ja på grillfest me lite vänner i Farsta. Adam har nyligen flyttat in i en jättefin lgh där, me jättefin altan där man kan grilla o chilla =)
 Dock var det typ korvfest när jag kom dit, var den enda tjejen där. Kul ändå, de är roliga trevliga killar, vi körde Beerpong , ordspelet och så shotta vi lite o snacka lite strunt.  De drog ut efter, men jag åkte hem då det var jobb dagen efter.. anyways, här kommer lite pics:
 
 
Riktigt mysig sommarkväll :)
RSS 2.0